Posjetite nas
Josipa Jurja Strossmmayera 341
31000 Osijek, Hrvatska
Kontaktirajte nas
info@czposijek.hr
Tel: 0800 345 345

Objavljen godišnji plan poziva na dostavu projektnih prijedloga sufinanciranih iz operativnog programa „Učinkoviti ljudski potencijali“ 2014.-2020.

Ministarstvo rada i mirovinskoga sustava kao Upravljačko tijelo Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020., objavilo je godišnji plan objave poziva na dostavu projektnih prijedloga u okviru ranije navedenog Operativnog programa.

Plan je objavljen u svrhu pravovremenog informiranja kojim će se postići kvalitetnija priprema projektnih prijedloga, a isti sadrži popis i kratak opis poziva koji će biti objavljeni, njihove ciljeve, prihvatljive aktivnosti i korisnike, indikativne rokove poznate u trenutku izrade plana te indikativne iznose i intenzitete potpore koji se po pojedinom pozivu mogu dodijeliti.

Budući da se radi o indikativnom godišnjem planu objave poziva na dostavu projektnih prijedloga, treba napomenuti kako je isti podložan izmjenama i dopunama.

Navedeni plan Poziva podijeljen je na kategorije: zapošljavanjesocijalno uključivanjeobrazovanjecivilno društvo i ITU mehanizam, a u cijelosti ga možete pronaći na Strukturni fondovi.

Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati putem besplatnog telefona 0800 345 345 ili e-poštom: info@czposijek.hr.

Ove stranice koriste tehnologiju internetskih 'kolačića', a kako bismo Vam ponudili bolje iskustvo. Više informacija o njima, kao i o detaljima iz domene privatnosti, možete saznati putem sljedeće poveznice