Posjetite nas
Josipa Jurja Strossmmayera 341
31000 Osijek, Hrvatska
Kontaktirajte nas
info@czposijek.hr
Tel: 0800 345 345

O nama

PODRŠKA OD 1997.

CENTAR ZA PODUZETNIŠTVO

0 +
godina s vama
0 +
provedenih projekata

Centar za poduzetništvo je osnovan u ožujku 1997. godine kao neprofitna organizacija, čiji su osnivači profesori sa Sveučilišta Josipa Juraja Strossmayera u Osijeku i poduzetnici s područja Osječko-baranjske županije.

Osnovne aktivnosti Centra organizirane su u dva odjela; Odjel poduzetničke podrške i Odjel za EU projekte i međunarodnu suradnju u kojima je sveukupno zaposleno 6 stručnjaka iz različitih područja.

Unutar Odjela poduzetničke podrške provode se sljedeće aktivnosti: izrada poslovnih i investicijskih planova, studija izvodljivosti i analiza troškova i koristi te informiranje, poslovno savjetovanje, edukacija, mentoriranje i umrežavanje poduzetnika kao i svih onih koji promišljaju i djeluju poduzetno.

Unutar Odjela za EU projekte i međunarodnu suradnju provodi se razrada projektnih ideja, prijava i provedba EU projekata, evaluacija EU projekata i konzultantske usluge s ciljem jačanja i unapređenja lokalnog i regionalnog razvoja.

Kvaliteta provedbe navedenih aktivnosti ogleda se kroz višegodišnje reference, iskustvo u pojedinom području te integritet tima ljudi – zaposlenika Centra. Centar za poduzetništvo je udruga koja se razvija na uvjerenju da su znanje, kvaliteta i pozitivan stav nužni preduvjeti pozitivnog poslovanja kako nas samih, tako naših korisnika, klijenata, partnera te cjelokupnog okruženja. U tom smislu, klijenti Centra su brojni poduzetnici, javna poduzeća, gradovi i općine, visokoobrazovne i znanstvene institucije i neprofitne organizacije.

Ove stranice koriste tehnologiju internetskih 'kolačića', a kako bismo Vam ponudili bolje iskustvo. Više informacija o njima, kao i o detaljima iz domene privatnosti, možete saznati putem sljedeće poveznice