Posjetite nas
Josipa Jurja Strossmmayera 341
31000 Osijek, Hrvatska
Kontaktirajte nas
info@czposijek.hr
Tel: 0800 345 345

Novom uslugom Centra za poduzetništvo do bespovratnih sredstava EU

Centar za poduzetništvo kao registrirana poduzetnička potporna institucija potiče razvoj poduzetništva i pruža konzultantske usluge poduzetnicima u svim aspektima njihovog poslovanja.

Odjel za EU projekte i međunarodnu suradnju pruža usluge praćenja javnih poziva i natječaja za dodjelu bespovratnih sredstava i/ili potpora tj. subvencija financiranih od strane Europske unije i drugih međunarodnih, nacionalnih i lokalnih institucija. Uz navedene usluge praćenja Odjel za EU projekte i međunarodnu suradnju nudi i usluge pripreme projektne i druge dokumentacije, pisanja prijave na dostavu projektnih prijedloga te uslugu provedbe odobrenih projektnih prijava i realizaciju projekta.

Nova usluga praćenja osmišljena je od strane konzultanata Centra s višegodišnjim iskustvom u radu s poduzetnicima te prijavom i provedbom EU projekata, a s ciljem što boljeg, kvalitetnijeg i efektivnijeg korištenja dostupnih bespovratnih sredstava Europske unije u novom programskom razdoblju 2021-2027.

Usluga praćenja javnih poziva i natječaja podijeljena je u tri paketa:

Svaki od ova tri modela je prilagođen specifičnim potrebama poduzetnika (s naglaskom na MSP-ove), a moguća je i opcija kreiranja individualnog modela „po mjeri“ poduzetnika. Cijena svakog paketa ovisi o odabranom modelu plaćanja.

Ovom uslugom poduzetnici dobivaju pravovremenu informaciju o dostupnim natječajima i otvorenim javnim pozivima i pozivima na dostavu projektnih prijedloga koji u potpunosti odgovaraju njihovim idejama i potrebama, a sve s ciljem efikasne prijave i realizacije bespovratnih sredstava uz stručno praćenje i izdradu prijave od strane naših konzultanata.

Za više informacija o cijeni usluge tj. pojedinog paketa i zakazivanje (besplatnog) inicijalnog te informativnog sastanaka možete kontaktirati konzultante Centra za poduzetništvo:

Ivan Papić, mag.oec.
+385 31 283 970
099 368 0896
ivan.papic©czposijek.hr
Krešimir Delač, mag.oec.
+385 31 283 970
099 497 5929
kresimir.delac©czposijek.hr
Ove stranice koriste tehnologiju internetskih 'kolačića', a kako bismo Vam ponudili bolje iskustvo. Više informacija o njima, kao i o detaljima iz domene privatnosti, možete saznati putem sljedeće poveznice