Posjetite nas
Josipa Jurja Strossmmayera 341
31000 Osijek, Hrvatska
Kontaktirajte nas
info@czposijek.hr
Tel: 0800 345 345

NOVI PROJEKT: Savjetovanjem, informiranjem i edukacijom do povećanja poduzetničke aktivnosti u gradu Osijeku

U sklopu Javnog natječaja za financiranje projekata i programa udruga iz Proračuna Grada Osijeka u 2022. godini u području gospodarstva odabrana je projektna ideja Centara za poduzetništvo za provedbu projekta „Savjetovanjem, informiranjem i edukacijom do povećanja poduzetničke aktivnosti u gradu Osijeku“. Projekt svojim aktivnostima obuhvaća razdoblje od početka lipnja do kraja studenog 2022. godine.

Tijekom trajanja projekta provodit će se savjetovanja i informiranja te edukacije namijenjene za sve one koji žele pokrenuti poduzetnički poduhvat na području Grada Osijeka i to u potpunosti besplatno. Svi zainteresirani imat će priliku dobiti informacije o prvim koracima pri osnivanju poduzeća, ali i o dostupnim izvorima financiranja za poticanje razvoja poduzetništva na lokalnoj, regionalnoj, nacionalnoj razini i razini Europske unije. 

Ovim projektom doprinijet će se povećanju znanja i kompetencija za pokretanje i upravljanje poduzetničkim pothvatom za 60 sudionika čime će se stvoriti preduvjeti za povećanje broja poduzetnika na području Grada Osijeka što će u konačnici pozitivno utjecati na razvoj i unaprjeđenje lokalnog gospodarstva, ali i šire.

Ciljana skupina ovog projekta su nezaposlene osobe i osobe koje žele pokrenuti poduzetnički poduhvat, a nemaju dostatne informacije i znanja kako to napraviti.

Trenutno postoji veliki interes za ulaskom u poduzetničke vode, ali veliki broj osoba koji su nesigurni oko pokretanja vlastitog poslovanje zbog nedostatka potrebnog znanja i informacija. Upravo zbog toga provedbom ovog projekta Centar za poduzetništvo nastoji putem besplatnog savjetovanja i informiranja pružiti podršku svima onima koji su zainteresirani za ulazak poduzetništvo.

Zainteresirani za usluge Centra za poduzetništvo, mogu se prijaviti putem e-pošte na info@czposijek.hr ili putem telefona 031/283 970.

Ove stranice koriste tehnologiju internetskih 'kolačića', a kako bismo Vam ponudili bolje iskustvo. Više informacija o njima, kao i o detaljima iz domene privatnosti, možete saznati putem sljedeće poveznice