Posjetite nas
Josipa Jurja Strossmmayera 341
31000 Osijek, Hrvatska
Kontaktirajte nas
info@czposijek.hr
Tel: 0800 345 345

Nova web stranica Centra za franšizu Centra za poduzetništvo

Tijekom srpnja 2021. postavljene su nove stranice Centra za franšizu Centra za poduzetništvo  www.fransiza.hr 

Stranice su osvježene radi jednostavnijeg posjeta, bolje preglednosti i ažurnijeg objavljivanja vijesti vezanih za franšizno poslovanje kako u Hrvatskoj tako i u svijetu.

Portal Centra za franšizu kao i do sada nudi pregled atraktivnih stranih franšiznih sustava koji žele pokrenuti poslovanje u Hrvatskoj, ali i hrvatskih tvrtki koji žele proširiti svoje poslovanje koristeći franšizni poslovni model.

Osim ponude atraktivnih franšiznih sistema, stranice Centra za franšizu upoznaju posjetitelje s osnovnim pojmovima vezanim za franšizno poslovanje, s razvojem franšiznih poslovnim sustava od sredine 19. stoljeća pa sve do današnjih dana.

Stranice posebno ukazuju i prezentiraju seminar Franšiza od A do Ž koji Centar izvodi najmanje jednom godišnje odnosno prema potrebama i upitima, a moguće je i dogovoriti savjetovanje 1-na-1 u slučaju potrebe poduzetnika. Centar za franšizu zajedno sa svojim suradnicima nudi i mogućnost projektiranja franšiznih sustava prema upitima poduzetnika koji se žele odlučiti za ovaj način širenja svoga poslovanja.

U dijelu s resursima posjetitelji mogu pronaći ponudu knjiga o franšiznom poslovanju na hrvatskom i engleskom jeziku koje je moguće naručiti u klasičnom tiskanom kao i elektronskom obliku. Dodatno tome u ovom dijelu moguće je pronaći brošuru „Franšiza – 20 najtraženijih odgovora“ koja donosi odgovore na najzanimljivija pitanja o franšiznom poslovanju koja mogu pomoći prilikom upoznavanja s franšiznim poslovnim modelom. Posjetitelj u ovom dijelu može pronaći i razne članke o franšiznom poslovanju te etički kodeks franšiznog poslovanja koji je i osnova za uspostavljanje franšiznog odnosa kao i osnova za rješavanje potencijalnih sukoba u franšiznom odnosu.

Ove stranice koriste tehnologiju internetskih 'kolačića', a kako bismo Vam ponudili bolje iskustvo. Više informacija o njima, kao i o detaljima iz domene privatnosti, možete saznati putem sljedeće poveznice