Posjetite nas
Josipa Jurja Strossmmayera 341
31000 Osijek, Hrvatska
Kontaktirajte nas
info@czposijek.hr
Tel: 0800 345 345

Natječaj za podnošenje prijava za dodjelu nagrada za najbolje poduzetničke ideje na području Osječko-baranjske županije

Osječko-baranjska županija je raspisala natječaj za podnošenje prijava za najbolje poduzetničke ideje na području Osječko baranjske županije. Natječaj je namijenjen fizičkim osobama i poduzetnicima početnicima (pravni subjekti nisu registrirani duže od godinu dana) za prijavu poduzetničkih ideja. Za najbolje ideje dodijeliti će se 13 novčanih nagrada u rasponu od 3000 do 15000 kn.

Više informacija o natječaju možete saznati u nastavku teksta ili preuzeti objavljeni natječaj na sljedećem linku www.obz.hr/hr/pdf/natjecaji/2014/ideja :

Što je predmet natječaja?

Predmet ovog natječaja je podnošenje prijava za dodjelu nagrada za najbolje poduzetničke ideje na području Osječko-baranjske županije u 2014. godini.

Poduzetnička ideja označava zamisao o ponudi konkretnih proizvoda ili usluga u skladu s potrebama kupca, radi stvaranja dobiti.

Tko se može prijaviti?

Fizičke osobe, državljani Republike Hrvatske, s prebivalištem na području Osječko baranjske županije

Poduzetnici početnici, tj. obrti, trgovačka društva i zadruge koji nisu registrirani duže od godine dana na dan objave natječaja, a imaju sjedište na području Osječko-baranjske županije.

Što je potrebno za prijavu?

Potrebno je napisati plan razrade poduzetničke ideje koji se nalazi na www.obz.hr/hr/pdf/natjecaji/2014/uputazaizradu i ispuniti obrazac prijave za natječaj koji možete preuzeti na www.obz.hr/hr/pdf/natjecaji/2014/obrazac Fizičke osobe uz plan trebaju priložiti presliku osobne iskaznice i uvjerenje o prebivalištu. Obrti, trgovačka društva i zadruge trebaju priložiti presliku obrtnice ili rješenja o upisu u sudski registar.

Kako i do kada se može prijaviti ideja?

Rok prijave je 1. prosinac 2014. godine, do kada se moraju predati SVI propisani dokumenti u Upravnom odjelu za gospodarstvo i regionalni razvoj Osječko-baranjske županije, Osijek, Stjepana Radića 4.

Ove stranice koriste tehnologiju internetskih 'kolačića', a kako bismo Vam ponudili bolje iskustvo. Više informacija o njima, kao i o detaljima iz domene privatnosti, možete saznati putem sljedeće poveznice