Posjetite nas
Josipa Jurja Strossmmayera 341
31000 Osijek, Hrvatska
Kontaktirajte nas
info@czposijek.hr
Tel: 0800 345 345

Natječaj za najbolji poslovni plan Idejom do Amerike! Neeley School of Business

Imate poslovnu ideju i razmišljate o njenoj realizaciji?

Ukoliko ste student preddiplomskog studija ili 1. godine diplomskog studija na Sveučilištu Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, imate pravo sudjelovanja na natječaju za najbolji poslovni plan Idejom do Amerike!.

 

Nagrada za najbolji poslovni plan je put u Ameriku na natjecanje za najbolji poslovni plan na Neely Business Schoool, Sveučilišta u Texasu, SAD. Ovo je prilika da se naši studenti upoznaju, prezentiraju i usporede sa studentima iz cijelog svijeta te da se poveća vidljivost i prepoznatljivost našeg grada, Sveučilišta i fakulteta.

Kako?

Prijavu teme poslovnog plana, uz kratak opis ideje NA ENGLESKOM JEZIKU (do 1 str.) trebate poslati do 24.01.2016. godine na info@ices.hr (sa naznakom “za natječaj”). Obrazac za prijavu nalazi se u privitku maila.

Ideja mora biti vezana uz otvaranje društveno-odgovornog profitabilnog poslovnog pothvata, koji ima potencijal za širenje i rast. Društvena odgovornost se može ostvariti kroz pomoć nekoj od ugroženih društvenih skupina, kroz ekološku komponentu pothvata i sl.

Na natječaju mogu sudjelovati timovi do maksimalno 3 člana, od kojih svi moraju biti studenti preddiplomskog studija ili 1. godine diplomskog studija Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku. Minimalno jedan član tima mora biti student Ekonomskog fakulteta u Osijeku.

Za sve zainteresirane Centar za poduzetništvo organizira radionicu na temu kako se prijaviti na natječaj “IDEJOM DO AMERIKE” 19.1.2016. godine od 10 do 12 sati (Dvorana B, BIOS, J.J.Strossmyera 241), prijaviti se možete na info@czposijek.hr.

Više o natječaju pročitajte u priloženoj prezentaciji – NATJEČAJ „IDEJOM DO AMERIKE“

Ove stranice koriste tehnologiju internetskih 'kolačića', a kako bismo Vam ponudili bolje iskustvo. Više informacija o njima, kao i o detaljima iz domene privatnosti, možete saznati putem sljedeće poveznice