Posjetite nas
Josipa Jurja Strossmmayera 341
31000 Osijek, Hrvatska
Kontaktirajte nas
info@czposijek.hr
Tel: 0800 345 345

Najava: Program European Startup Universe Croatia


European Startup Universe (ESU) je program usmjeren prema tehnološkim startupima u Europskoj uniji. Cilj mu je povezati startup u ranoj fazi poslovanja sa stručnjacima unutar tehnološke zajednice koji im mogu pomoći sa znanjem, savjetima i potencijalno financijama u njihovom razvoju i rastu. Tu prvenstveno mislimo na poznate investitore, stručnjake, vlasnike uspješnih tehnoloških tvrtki. Plan je da se svi sastanu na istom virtualnome mjestu, platformi https://thefounderhood.com, tijekom 6 tjedana na kojem će svaki startup imati pristup znanju, iskustvima, financiranju, potencijalnu mogućnost širenja na zemlje EU te pronalazak novih klijenata.


ESU je program koji je prošle godine započeo u Grčkoj te je unutar zajednice polučio odličan uspjeh. Nakon prošlogodišnjih rezultata cilj je u narednim godinama proširiti program na cijelu EU. Za ovu godinu provedba programa je dogovorena u 11 zemalja, a Hrvatska je jedna od njih.


Ovim putem pozivamo sve tehnološki orijentirane osobe i startupe da se registriraju na stranici i priključe programu ta na taj način podrže razvoj programa i startup ekosustava. Program počinje 1.3.2022. godine, te se do tada moguće prijaviti, a sudjelovanje je potpuno besplatno.

ESU (European Startup Universe) https://thestartupuniverse.org.

Ove stranice koriste tehnologiju internetskih 'kolačića', a kako bismo Vam ponudili bolje iskustvo. Više informacija o njima, kao i o detaljima iz domene privatnosti, možete saznati putem sljedeće poveznice