MI-MODE – Novi projekt Centra za poduzetništvo

Danas smo imali čast i zadovoljstvo potpisati Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava i sudjelovati na svečanoj dodjeli ugovora za projekt “𝗠𝗜-𝗠𝗢𝗗𝗘: 𝗠𝗶𝘁𝗶𝗴𝗮𝗰𝗶𝗷𝘀𝗸𝗶 𝗺𝗼𝗱𝗲𝗹 𝘂 𝗸𝗿𝗶𝘇𝗻𝗶𝗺 𝘀𝗶𝘁𝘂𝗮𝗰𝗶𝗷𝗮𝗺𝗮 𝗸𝗮𝗼 𝗼𝗱𝗴𝗼𝘃𝗼𝗿 𝗻𝗮 𝗽𝗼𝘁𝗿𝗲𝗯𝗲 𝗹𝗼𝗸𝗮𝗹𝗻𝗲 𝘇𝗮𝗷𝗲𝗱𝗻𝗶𝗰𝗲”.

Ovim putem zahvaljujemo Uredu za udruge Vlade RH i Nacionalnoj zakladi za razvoj civilnog društva što su prepoznali vrijednost projektnog prijedloga, a vas pozivamo da nas pratite i pridružite se zanimljivim projektnim aktivnostima koje ćemo provoditi na području Osječko-baranjske i Požeško- slavonske županije zajedno sa projektnim partnerima Centar za mlade Dalj iz Dalja te Udruga Mladih Mali Most iz Pakraca.

INFORMACIJE O PROJEKTU

Naziv projekta: MI-MODE: Mitigacijski model u kriznim situacijama kao odgovor na potrebe lokalne zajednice
Šifra projekta: UP.04.2.1.11.0062
Naziv prijavitelja: Centar za poduzetništvo
Partneri: Centar za mlade Dalj i Udruga mladih “Mali most”
Lokacija projekta: Osječko-baranjska i Požeško-slavonska županija
Trajanje projekta: 12 mjeseci
Ciljna skupina: Organizacije civilnog društva

Svrha projekta je jačanje kapaciteta Prijavitelja i Partnera kao organizacija civilnog društva aktivnih u lokalnoj zajednici za provedbu aktivnosti prilagođenih lokalnim problemima kroz inicijativu mitigacijskog modela kao odgovora na potrebe lokalne zajednice uslijed kriznih situacija.
Krajnji korisnici: zaposlenici, volonteri i članovi organizacija civilnog društva

Ukupna vrijednost projekta: 363.985,89 HRK
Sufinancira EU iz Europskog socijalnog fonda: 309.388,01 HRK
Sufinancira RH iz Državnog proračuna RH: 54.597,88 HRK

Ove stranice koriste tehnologiju internetskih 'kolačića', a kako bismo Vam ponudili bolje iskustvo. Više informacija o njima, kao i o detaljima iz domene privatnosti, možete saznati putem sljedeće poveznice