Posjetite nas
Josipa Jurja Strossmmayera 341
31000 Osijek, Hrvatska
Kontaktirajte nas
info@czposijek.hr
Tel: 0800 345 345

MAPIRANJE POTREBA: Što udrugama treba?

Centar za poduzetništvo provodi projekt pod nazivom „MI-MODE: Mitigacijski model u kriznim situacijama“ kojim se nastoji pridonijeti jačanju kapaciteta organizacija civilnog društva u pogledu znanja i vještina kako bi im se omogućilo nesmetano djelovanje u kriznim situacijama kao što je bilo za vrijeme pandemije COVID 19.


U sklopu projekta provodi se aktivnost mapiranja potreba kao odgovor na potrebe lokalne zajednice s ciljem izrade mitigacijskog modela za pomoć organizacijama civilnog društva u kriznim situacijama.

Mapiranje se provodi kroz 2 upitnika, upitnik namijenjen za organizacije civilnog društva i upitnik za korisnike usluga organizacija civilnog društva.

Sukladno navedenom, ljubazno molimo sve organizacije civilnog društva (udruge, zadruge, zaklade i sl.) da izdvojite nekoliko minuta vremena i odgovorite na pitanja sadržana u upitniku za organizacije civilnog društva nazvanom Mapiranje potreba – OCD. Također bi zamolili organizacije civilnog društva da proslijede upitnik namijenjen za korisnike svojim korisnicima ili ako ste korisnik usluga neke udruge/zadruge/zaklade/ostalo da ispunite upitnik nazvan Mapiranje potreba – OCD Korisnici te na taj način doprinesete što kvalitetnijoj izradi mapiranja stvarnih potreba u lokalnoj zajednici.

Upitnik može ispuniti neograničen broj sudionika/korisnika.

UPITNICI:

Unaprijed zahvaljujemo na uloženom trudu i vremenu, te Vašem doprinosu izgradnji što jačeg i boljeg društva te osnaženoj i otpornoj zajednici.


Za sva pitanja i informacije vezano uz ispunjavanje upitnika budite nas slobodni kontaktirati putem e-pošte: info@czposijek.hr

Ove stranice koriste tehnologiju internetskih 'kolačića', a kako bismo Vam ponudili bolje iskustvo. Više informacija o njima, kao i o detaljima iz domene privatnosti, možete saznati putem sljedeće poveznice