Kreditiranje obrtnih sredstava

Osječko-baranjska županija objavila je Javni natječaj za kreditiranje poduzetnika iz projekta „Kreditiranje obrtnih sredstava“. Korisnici kredita mogu biti mikro, mali i srednji subjekti (d.o.o., j.d.o.o, obrt i zadruge) sa sjedištem u Županiji. Po ovom projektu moguće je dobiti kreditna sredstva za tekuću likvidnost i trajna obrta sredstava, od 30.000,00 – 200.000,00 kn,

uz kamatnu stopu najviše do 7 % uz subvenciju Osječko-baranjske županije od 2 %, na rok otplate do 4 gine s počekom do 6 mjeseci.

Zahtjev i svu dodatnu dokumentaciju potrebno je dostaviti u Upravni odjel za gospodarstvo i regionalni razvoj, gdje će Povjerenstvo za provedbu projekata predložiti projekte za kredite i dostaviti ih banci.

Više informacija i dodatnu dokumentaciju možete dobiti u Upravnom odjelu za gospodarstvo i regionalni razvoj Osječko-baranjske županije (kontakt telefon: 031/221-881), S. Radića 4, Osijek i na www.obz.hr (http://www.obz.hr/hr/index.php?tekst=1718)

Javni natječaj otvoren je do iskorištenja sredstava.

Ove stranice koriste tehnologiju internetskih 'kolačića', a kako bismo Vam ponudili bolje iskustvo. Više informacija o njima, kao i o detaljima iz domene privatnosti, možete saznati putem sljedeće poveznice