Javni pozivi Grada Osijeka za dodjelu potpora poduzetnicima i poljoprivrednicima

Grad Osijek raspisao je Javne pozive za dodjelu potpora poduzetnicima i poljoprivrednicima, a Pozive i potrebnu dokumentaciju kao i sve uvjete prijave možete pronaći na poveznicama:

1. JAVNI POZIV za dodjelu potpora iz Općeg programa poticanja razvoja poduzetništva za mjeru poticanja zapošljavanja na području grada Osijeka u 2019.

2. JAVNI POZIV za dodjelu potpora iz Općeg programa poticanja razvoja poduzetništva za poduzetnike iz IT sektora za mjeru poticanja zapošljavanja na području grada Osijeka u 2019.

3. JAVNI POZIV za dodjelu potpora u poljoprivredi na području Grada Osijeka u 2019. godini

Navedeni JAVNI POZIVI otvoreni su od 04. listopada 2019. do 31. listopada 2019.

Sve informacije u vezi raspisanih Javnih poziva za dodjelu potpora mogu se dobiti putem Centra za poduzetništvo, Osijek, Ul. Josipa Jurja Strossmayera 341, na telefon: 031/283 820, ili e-mail: info@czposijek.hr

INFORMATIVNA RADIONICA

Za sve zainteresirane poduzetnike i poljoprivrednike organizirali smo informativnu radionicu koja će se održati 17.10.2019. na adresi Centra za poduzetništvo Osijek; J.J. Strossmayera 341, od 13:00 do 15:00 sati.

Prijava za sudjelovanje na informativnoj radionici je obvezna, a prijaviti se možete putem poveznice PRIJAVA

Vidimo se!

Ove stranice koriste tehnologiju internetskih 'kolačića', a kako bismo Vam ponudili bolje iskustvo. Više informacija o njima, kao i o detaljima iz domene privatnosti, možete saznati putem sljedeće poveznice