Posjetite nas
Josipa Jurja Strossmmayera 341
31000 Osijek, Hrvatska
Kontaktirajte nas
info@czposijek.hr
Tel: 0800 345 345

Javni poziv za financijsko-savjetodavnu potporu malim, proizvodno orijentiranim, gospodarskim subjektima

Rotary klub Zagreb Sljeme u okviru svog projekta „Ostanak 2017“, u suradnji sa Rotary klubom Osijek J. J. Strossmayer, objavljuje javni poziv malim proizvodno-orijentiranim gospodarskim subjektima na području Vukovarsko-srijemske i Osječko-baranjske županije, da se prijave za savjetodavno financijsku potporu Kluba.

Kao korisnici potpore prihvatljiva su obiteljska poljoprivredna gospodarstva (OPG), zanatske radionice, obrti, zadruge, start-up i drugi slični isključivo proizvodno-orijentirani gospodarski subjekti.

Rotary klub Zagreb Sljeme će temeljem kriterija koji su sastavni dio ovog javnog poziva odabrati jednog korisnika kojega će poduprijeti financijski (nabava roba i usluga) i savjetodavno (profesionalne usluge poslovnog savjetovanja) u cilju njegovog poslovnog unapređenja.

Ukupna vrijednost potpore može iznositi do 100,000.00 kn.

Financijsko-savjetodavna potpora dodjeljuje se korisniku u formi donacije (bespovratna pomoć) na temelju prethodno provedene stručne analize i u njoj utvrđenih potreba, u vidu financijskih sredstava, materijalnih dobara i stručnih usluga, a sa svrhom kupovine strojeva, profesionalne edukacije, unapređenja prodaje i sl.

Javni poziv je otvoren 30 dana od dana objave.

Cjelovite informacije o javnom pozivu, kriterijima odabira, potrebnoj dokumentaciji i načinu pročitajte na stranici Rotary Cluba Zagreb Sljeme.

Ove stranice koriste tehnologiju internetskih 'kolačića', a kako bismo Vam ponudili bolje iskustvo. Više informacija o njima, kao i o detaljima iz domene privatnosti, možete saznati putem sljedeće poveznice