Javni natječaj za sufinanciranje programa i projekata strukovnih udruga u turizmu i/ili ugostiteljstvu u 2016.

Ministarstvo turizma 11.04.2016. otvorilo je javni natječaj za sufinanciranje programa i projekata strukovnih udruga u turizmu i/ili ugostiteljstvu u 2016. Na natječaj se mogu javiti strukovne udruge u turizmu i/ili ugostiteljstvu koje statutom imaju utvrđeno djelovanje u području turizma i/ili ugostiteljstva, a koje su uskladile statut sa Zakonom o udrugama (NN 74/14) ili su podnijele zahtjev za usklađenjem pri nadležnom uredu.

Predmet Javnog natječaja je dodjela bespovratnih sredstava Ministarstva za sufinanciranje programa i projekata u 2016. godini usmjerenih na podizanje kvalitete ljudskih potencijala u turizmu i ugostiteljstvu te jačanje konkurentnosti turističke ponude.

Aktivnosti koje se mogu financirati:

  • seminari, radionice, kongresi, kao i drugi oblici stjecanja novih kompetencija znanja i vještina
  • projekti uvođenja inovativnosti u turizmu i ugostiteljstvu

Iznosi financiranja:

Ukupna planirana vrijednost javnog natječaja je 2.800.000,00 kn dok prijavitelj po programu može zatražiti od 50.000,00 do 300.000,00 kn.

Prijavitelj može prijaviti naviše dva programa/projekta

Natječaj je otvoren do 11. svibnja 2016.

Sve informacije o natječaju kao i natječajna dokumentacija dostupni su ovdje .

Izvor: Ured za udruge Vlade RH

Ove stranice koriste tehnologiju internetskih 'kolačića', a kako bismo Vam ponudili bolje iskustvo. Više informacija o njima, kao i o detaljima iz domene privatnosti, možete saznati putem sljedeće poveznice