INFORMATIVNA RADIONICA: Mogućnosti sufinanciranja projekata poduzetnika

U sklopu Javnog poziva za financiranje jednokratnih aktivnosti udruga u području gospodarstva iz Proračuna Grada Osijeka u 2022. godini dodijeljena su financijska sredstva Centru za poduzetništvo za provedbu jednokratne aktivnosti „Mogućnosti sufinanciranja projekata poduzetnika, s naglaskom na zeleno i digitalno“. Navedena aktivnost provodit će se u razdoblju od 01. rujna 2022. do 30. rujna 2022. godine.

Tijekom provedbe jednokratne aktivnosti organizirat će se informativna radionica namijenjena poduzetnicima koji djeluju na području grada Osijeka kako bi dobili potrebne informacije o izvorima sufinanciranja različitih aktivnosti u svrhu unaprjeđenja njihovog poslovanja, a posebice u području primjene modernih zelenih tehnologija i digitalizacije poslovnih procesa. Ovom jednokratnom aktivnošću doprinijet će se razvoju i unaprjeđenju gospodarstva grada Osijeka pružanjem usluga informiranja poduzetnika.

Ciljna skupina predložene aktivnosti su svi zainteresirani poduzetnici koji djeluju na području Grada Osijeka, poduzetnici početnici i poduzetnici u fazi rasta i razvoja.

Ovim putem pozivamo sve zainteresirane poduzetnike na informativnu radionicu koja će se održati 29. rujna od 11:00h do 13:00h. Informativna radionica organizirat će se na adresi Centra za poduzetništvo u konferencijskoj dvorani B  (J. J. Strossmayera 341, siva zgrada, I. kat). Sudjelovanje je za sve poduzetnike u potpunosti besplatno.

Zbog ograničenog broja mjesta, prijava za sudjelovanje na informativnoj radionici je obvezna putem ovog OBRASCA ZA PRIJAVU.

Za sva dodatna pitanja i informacije, slobodno nas kontaktirajte putem telefona: 031 283 970 ili putem e-pošte: info©czposijek.hr

Ove stranice koriste tehnologiju internetskih 'kolačića', a kako bismo Vam ponudili bolje iskustvo. Više informacija o njima, kao i o detaljima iz domene privatnosti, možete saznati putem sljedeće poveznice