INDIVIDUALNA SAVJETOVANJA I EDUKACIJE – Podrška osječkim poduzetnicima

Centar za poduzetništvo je prvu polovicu godine proveo pružajući kontinuiranu stručnu podršku poduzetnicima i onima koji planiraju tek uploviti u poduzetničke vode i o organizacijom edukacija i održavanjem individualnih savjetovanja.

Kako je Centar za poduzetništvo poduzetnička potporna institucija (PPI) koja je dio mreže BOND Hrvatska koja okuplja sve PPI-jeve iz RH, a nastala u okviru projekta „Razvoj mreže poduzetničkih potpornih institucija (PPI) putem Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO), priključili smo se Javnom pozivu kojim smo iskazali interes za sudjelovanjem u postupku testiranja standardiziranih usluga i certificiranja procedure pružanja standardiziranih usluga.

Svrha testiranja standardiziranih usluga i certificiranja procedure pružanja standardiziranih usluga za poduzetnike je donijeti zaključke o učinkovitosti unificiranja procedura pružanja usluga od strane poduzetničkih potpornih institucija, članica Mreže BOND, s ciljem da svi poduzetnici budu u mogućnosti dobiti unificiranu uslugu savjetovanja, bez obzira na regiju u kojoj se nalaze. Glavni cilj koji se želi postići je povećati razinu poduzetničkih aktivnosti stvaranjem povoljnijeg poduzetničkog okruženja u svim regijama Republike Hrvatske te na taj način osigurati stabilan rast i razvoj cjelokupnog gospodarstva.

Od veljače ove godine, održano je više od 70 savjetovanja sa poduzetnicima u različitim fazama razvoja; od onih koji su na početku i rade na razradi ideje, do onih koju s započeli svoje poslovanje i sada podršku traže u fazi rasta i širenja svog poslovanja. Uz to, održano je 12 edukacija na kojima je sudjelovalo više od 90 poduzetnika i onih koji namjeravaju pokrenuti vlastito poslovanje. Edukacije su obuhvatile teme poput Pokretanje poslovanja, Pravni oblici i izrada poslovnog plana, Stvaranje održivog poslovnog modela, Kako odrediti cijenu i prodati proizvod, Izazovi prijenosa poslovanja, Osnove digitalnog marketinga te Digitalni alati u marketingu. Primarni cilj edukacija je stjecanje znanja potrebnih za pokretanje i vođenje vlastitog poslovnog poduhvata, osiguravajući time kvalitetnu podršku poduzetnicima početnicima.

S ponosom ističemo predanost i kontinuirani rad poduzetnika u jačanju vlastitih kapaciteta, s ciljem uspješnog izlaska na tržište i ostvarenja ciljeva, te nam je zadovoljstvo biti dio njihovih uspješnica. Te ovim putem najavljujemo nastavak ciklusa edukacija na jesen.

Za sva pitanja, informacije, podršku pri pokretanju poslovanja te individualno savjetovanje stojimo na raspolaganju te nas možete kontaktirati putem e-pošte na info@czposijek.hr ili putem telefona: 031 283 970

Ove stranice koriste tehnologiju internetskih 'kolačića', a kako bismo Vam ponudili bolje iskustvo. Više informacija o njima, kao i o detaljima iz domene privatnosti, možete saznati putem sljedeće poveznice