Edukacijom i savjetovanjem do povećanja poduzetničke aktivnosti

Centar za poduzetništvo provodi projekt pod nazivom Edukacijom i savjetovanjem do povećanja poduzetničke aktivnosti“, u sklopu kojeg će se provesti besplatna edukacija za poduzetnike početnike i besplatno savjetovanje o pokretanju poslovanja za sve zainteresirane.

Projekt je osmišljen na temelju stvarno identificiranih potreba osoba koje planiraju ući u svijet poduzetništva, s ciljem povećanja znanja i kompetencija za pokretanje i upravljanje poduzetničkim poduhvatom.

Edukacija za poduzetnike početnike sastoji se od 5 jednodnevnih radionica, na kojima će polaznici analizirati sami sebe kako bi utvrdili posjeduju li vještine koje poduzetnik treba imati kako bi uspješno upravljao poduzetničkim poduhvatom. Zatim će detaljno razraditi svoju ideju i odabrati pravni oblik za registraciju, napraviti projekciju cijena svojih proizvoda, utvrditi sve potencijalne troškove te na temelju njih izraditi račun dobiti i gubitka, izračunati točku pokrića. Polaznici će naučiti kako napraviti plan marketinga i prodaje, a rezultat svega navedenog bit će napisan poslovni plan.

Ukoliko ste zainteresirani za sudjelovanje na edukaciji za poduzetnike početnike ili vam treba besplatno savjetovanje, slobodno nam se javite na besplatni broj 0800 345 345 ili info@czposijek.hr.

Provedba projekta financirana je u okviru Javnog natječaja za financiranje projekata i programa udruga iz Proračuna Grada Osijeka u 2019. godini.

Ove stranice koriste tehnologiju internetskih 'kolačića', a kako bismo Vam ponudili bolje iskustvo. Više informacija o njima, kao i o detaljima iz domene privatnosti, možete saznati putem sljedeće poveznice