Edukacija za poduzetnike početnike

Novi ciklus edukacija za poduzetnike početnike – PARTNER NET II

Ponovno su aktivirane potpore za samozapošljavanje Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, a Centar za poduzetništvo u okviru projekta Partnerstvom i podrškom do zapošljavanja – PARTNER NET II provodi novi ciklus edukacija za poduzetnike početnike u sklopu kojih zainteresirani mogu izraditi ili revidirati postojeći poslovni plan.

Edukacija za poduzetnike početnike, čiji je cilj stjecanje znanja potrebnih za pokretanje i vođenje vlastitog poslovnog poduhvata, osigurava kvalitetniju podrška korisnicima, a sudionicima edukacije bit će omogućeno i korištenje usluge mentoriranja nakon registracije poslovnog subjekta.

Sudjelovanjem na edukaciji o samozapošljavanju polaznici će dobiti nova znanja, povećati postojeća te svladati vještine koje će im biti neophodne za uspješno vođenje posla. Polaznici će razradom svoje ideje pretvoriti ju u priliku, upoznati se s poslovnim modelima, vrstama pravnih oblika koje mogu registrirati, naučiti što sve čini financijsko poslovanje te što je to marketing i kako biti uspješan u prodaji.

Ciljana skupina, odnosno osobe koje mogu sudjelovati na edukaciji, su nezaposleni pripadnici ranjivih skupina, definirani Županijskom strategijom za razvoj ljudskih potencijala – dugotrajno nezaposlene osobe (mladi do 29 godina – nezaposleni duže od 6 mjeseci, stariji od 29 godina – nezaposleni duže od 12 mjeseci), žene, mladi od 15 do 25 godina, pripadnici nacionalnih manjina, osobe s invaliditetom, hrvatski branitelji, osobe starije od 50 godine i mladi u socijalno nepovoljnom položaju.

Novi ciklus počinje u ponedjeljak, 13. srpnja 2020. godine u 12 sati u prostorijama Centra za poduzetništvo, J. J. Strossmayera 341, 31000 Osijek.

Za sve nezaposlene sudjelovanje na edukaciji je besplatno, uz obveznu prijavu i traženu dokumentaciju. Prijaviti se možete klikom na OBRAZAC ZA PRIJAVU

Ove stranice koriste tehnologiju internetskih 'kolačića', a kako bismo Vam ponudili bolje iskustvo. Više informacija o njima, kao i o detaljima iz domene privatnosti, možete saznati putem sljedeće poveznice