Posjetite nas
Josipa Jurja Strossmmayera 341
31000 Osijek, Hrvatska
Kontaktirajte nas
info@czposijek.hr
Tel: 0800 345 345

Edukacija „Kako napisati analizu troškova i koristi?“

Želite li naučiti pisati Analizu troškova i koristi, sada imate priliku!

Centar za poduzetništvo Osijek organizira trodnevnu radionicu na temu „Kako napisati analizu troškova i koristi?“.

Analiza troškova i koristi (Cost Benefit Analysis – CBA) alat je koji omogućuje procjenu opravdanosti ulaganja za nositelja projekta i društvo na temelju očekivanih financijskih i ekonomskih učinaka tijekom izgradnje i životnog vijeka projekta.

Osnovni cilj radionice je upoznati polaznike s važnošću, metodologijom i procesom izrade analize koristi i troškova, kao ključnog dokumenta na temelju kojeg se donosi odluka o sufinanciranju projekta.

Radionica je namijenjena predstavnicima institucija, lokalne i regionalne samouprave, ustanovama i poduzećima u javnom vlasništvu, poduzetnicima te svim ostalim zainteresiranim za sudjelovanje.

Na radionici će polaznici saznati osnovne informacije o CBA analizi, kako definirati socioekonomski okvir, identificirati projekt, kako provesti analizu izvedivosti i opcija, financijsku i ekonomsku analizu te kako procijeniti rizike.

Sve navedeno polaznici će imati priliku primijeniti tijekom trajanja radionice na konkretnom praktičnom primjeru.

Radionica će se održati od 23. – 25.05.2018., od 10:00 – 16:00 sati, u Centru za poduzetništvo , J. J. Strossmayera 341, Osijek.

Kotizacija za sudjelovanje na radionici je 2.500,00 kn + PDV po polazniku.

Za prijave dvije ili više osoba iz iste organizacije te za prijave do 18.05.2018. godine, kotizacija iznosi 2.000,00 kn+ PDV.

Za sudjelovanje je obvezna potrebna prijava OVDJE. Nakon prijave dobit ćete podatke za uplatu kotizacije.

Ove stranice koriste tehnologiju internetskih 'kolačića', a kako bismo Vam ponudili bolje iskustvo. Više informacija o njima, kao i o detaljima iz domene privatnosti, možete saznati putem sljedeće poveznice