Posjetite nas
Josipa Jurja Strossmmayera 341
31000 Osijek, Hrvatska
Kontaktirajte nas
info@czposijek.hr
Tel: 0800 345 345

EDUKACIJA: Kako kupiti, prodati ili proširiti poslovanje putem franšize

Pozivamo vas na edukaciju o franšiznom modelu poslovanja u suradnji sa Zajednicom franšiznog poslovanja HGK koja će se održati dana 7. lipnja (ponedjeljak) u Velikoj dvorani HGK – Županijskoj komore Osijek, na adresi Europske avenije 13 s početkom u 10 sati (Registracija sudionika: 9 – 10 h).

Franšizni način poslovanja jedan je od najsigurnijih oblika poduzetničkog ulaganja uhodanim poslovnim sustavom i na tržištu uspijeva većina primatelja franšize. Financijsko praćenje tih ulaganja relativno je siguran plasman kreditnih sredstava s izglednim povratom u planiranom razdoblju.

Edukacija je namijenjena poduzetnicima s područja Osječko-baranjske županije koji posluju po principu franšiznog modela poslovanja (kao davatelji ili primatelji franšize) u različitim granama gospodarstva (trgovina, posredovanje u prometu nekretninama, marketing, turizam, proizvodnja, uslužne djelatnosti i ostali), poduzetnicima početnicima, poduzetnicima koji svoje poslovanje žele proširiti kroz franšizni model poslovanja te osobama koje se žele samozaposliti kupnjom franšize.

Edukacija je namijenjena i trgovačkim odvjetničkim uredima koji rade na ugovorima te financijskim institucijama kako bi se boljim razumijevanjem ovog poslovnog modela osigurali uvjeti za povoljnije kreditne linije za franšizno poslovanje te poslovnim savjetnicima i predstavnicima potpornih institucija koji rade s poduzetnicima – potencijalnim davateljima ili primateljima franšize u cilju njihovog uspješnijeg nastupa na tržištu.

Glavne teme edukacije su:

• rad i ciljevi Zajednice franšiznog poslovanja HGK,

• mogućnosti kreiranja vlastite franšize,

• način i mogućnosti kupnje franšize,

• poticajne mjere HZZ-a za samozapošljavanje prilikom kupnje franšize,

• pozitivna poslovna iskustva poduzetnika koji posluju po franšiznom modelu poslovanja – primjeri dobre prakse.

Edukacija je besplatna, a prijavljuje se online obrascem s rokom prijave do petka 4. lipnja.

Ove stranice koriste tehnologiju internetskih 'kolačića', a kako bismo Vam ponudili bolje iskustvo. Više informacija o njima, kao i o detaljima iz domene privatnosti, možete saznati putem sljedeće poveznice