Posjetite nas
Josipa Jurja Strossmmayera 341
31000 Osijek, Hrvatska
Kontaktirajte nas
info@czposijek.hr
Tel: 0800 345 345

DAN OTVORENIH VRATA EU PROJEKATA EFOS-a – najava događanja

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije uz podršku Europske komisije i ove godine organizira „Dane otvorenih vrata EU projekata“. U okviru navedenog događanja Ekonomski fakultet u Osijeku najširoj javnosti predstaviti će aktualne projekte, financirane iz sredstava EU fondova, od kojih već neki od njih su ostvarili značajne rezultate i dali doprinos razvoju lokalnih zajednica u područjima kao što su obrazovanje, istraživanje i razvoj, poduzetništvo, ruralni razvoj, zaštita okoliša (klimatske promjene) i turizam.

Događanje „Dan otvorenih vrata EU projekata Ekonomskog fakulteta u Osijeku“ održati će se 23. studenoga 2021. godine s početkom u 13.00h na Ekonomskom fakultetu u Osijeku u okviru kojega će se održati panel diskusija „Izazovi u pripremi i provedbi EU projekata visokoškolskih institucija“. U panelu će sudjelovati kolege, koji trenutno vode neki od EU projekata na Ekonomskom fakultetu u Osijeku (izv.prof.dr.sc. Anamarija Delić, prof.dr.sc. Davor Dujak, izv.prof.dr.sc. Aleksandar Erceg, izv.prof.dr.sc. Domagoj Karačić), te voditeljica Ureda za projekte pri Sveučilištu J.J. Strossmayera u Osijeku, mr.sc. Darija Krstić. U panelu će se razgovarati o motivaciji za prijavom i sudjelovanjem u EU projektima, te izazovima koji taj posao sa sobom nosi, ali i mogućnostima, koje sudjelovanje u projektu pruža.

Pozivamo sve zainteresirane na sudjelovanje na navedenom događanju, te se nadamo da ćemo svojim primjerima poslužiti kao motivacija i inspiracija svim budućim korisnicima koji svoje ideje žele financirati sredstvima iz fondova Europske unije.

Rok za registraciju je ponedjeljak, 22. studeni 2021. do 12:00 sati na sljedećoj poveznici https://docs.google.com/forms/d/18dVm4wpBYYWxFN8Sh8p_JnE_Oon6hX7fUsqLek7hEVE/edit  Napominjemo da je registracija obvezna te je uvjet za sudjelovanje na događanju.

Sve informacije o događanju biti će objavljene na posebnoj internetskoj stranici u okviru središnjeg portala www.strukturnifondovi.hr, mrežnoj stranici Ekonomskog fakulteta u Osijeku http://www.efos.unios.hr/, kao i društvenim mrežama: https://www.facebook.com/EFOsijekhttps://twitter.com/efosijek?lang=hr, te mrežnoj stranici Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku: http://www.unios.hr/.

Za sve dodatne informacije slobodno se možete obratiti prof. dr. sc. Sunčici Oberman Peterka, prodekanici za suradnju sa okruženjem, međunarodnu suradnju i projekte, na suncica.oberman.peterka@efos.hr, kao i Uredu za projekte i programe EU pri Ekonomskom fakultetu u Osijeku na katica.krizanovic@efos.hr ili na kontakt telefon 031 224 475.

Ove stranice koriste tehnologiju internetskih 'kolačića', a kako bismo Vam ponudili bolje iskustvo. Više informacija o njima, kao i o detaljima iz domene privatnosti, možete saznati putem sljedeće poveznice