Posjetite nas
Josipa Jurja Strossmmayera 341
31000 Osijek, Hrvatska
Kontaktirajte nas
info@czposijek.hr
Tel: 0800 345 345

DAN OTVORENIH VRATA CENTRA ZA PODUZETNIŠTVO

U sklopu Dana otvorenih vrata udruga 2022. koji će se održati od 2. do 4. lipnja 2022. s ciljem informiranja javnosti o radu udruga u lokalnoj i široj zajednici, Centar za poduzetništvo se priključuje ovoj inicijativi te organizira dan otvorenih vrata Centra za poduzetništvo pod nazivom “SVIJET PODUZETNIŠTVA”. Događanje će se održati 02. lipnja 2022. godine s početkom u 11:00 sati te je planirano trajanje do 14:00 sati.

Na samom početku, predstavnici Centra za poduzetništvo će predstaviti rad centra kao organizacije civilnog društva tj. udruge koja djeluje kao jedan od glavnih dionika razvoja poduzetništva te promocije poduzetničkog ponašanja jačajući time poduzetničku klimu. Predviđeno trajanje predstavljanja je 45 minuta. Posjetom dana Otvorenih vrata Centra za poduzetništvo svi posjetitelji će imati priliku dobiti više informacija o djelovanju i radu organizacija civilnoga društva s posebnim naglaskom na aspekt udruga kao poslodavaca čime se osigurava i značajno doprinosi gospodarskom napretku. Također, svim posjetiteljima će se predstaviti mogućnosti financiranja aktivnosti udruga iz fondova EU te ostali alternativni oblici financiranja.

Ovim putem pozivamo sve zainteresirane da nas posjete 02. lipnja od 11:00 do 14:00 sati te od stručnih djelatnika Centra za poduzetništvo koji im stoje na raspolaganju saznaju sve što ih zanima o svijetu poduzetništva, ulaska u poduzetničke vode kao i radu udruga te načinu financiranja projekta, pothvata i aktivnosti udruga.

Ove stranice koriste tehnologiju internetskih 'kolačića', a kako bismo Vam ponudili bolje iskustvo. Više informacija o njima, kao i o detaljima iz domene privatnosti, možete saznati putem sljedeće poveznice