BizHack Startup Caffe

Hrvatska gospodarska komora uz podršku Lean startup Hrvatske od rujna do studenoga organizira BizHack Startup Caffe. Radi se o ciklusu pet online susreta s domaćim poduzetnicima s ciljem razmjene informacija, iskustava i znanja između poduzetnika i sudionika te međusobne pomoći pri lakšoj realizaciji poduzetničkih pothvata. Tema drugoga po redu webinara je „Od ideje do tržišta”, a održat će se 7. listopada s početkom u 17h.

Okupit će poduzetnike domaćine s osječkog područja, a lokalni partner projekta je BIOS Poduzetnički inkubator Osijek. Na događaju sudjeluju Filip Stipančić, poduzetnik i jedan od osnivača Lean startup Hrvatske, Ivan Jelušić, osnivač ORQA d.o.o., Martina Karalić, vlasnica Boo.Laba, obrta za proizvodnju prirodne kozmetike te Boris Rauš, suosnivač Bamboo Lab d.o.o.

Predstavit će se razvoj ideje temeljen na korisnicima, tj. izgradnja puta prema korisnicima sa što manje pogrešaka. Vrhunska kvaliteta, dobra usluga i pristupačne cijene su dobra ulaznica za tržište, no kako bi postigli veći uspjeh potrebno je istaknuti se u masi sličnih proizvoda i usluga. Sudionicima će se predstaviti način kako kvalitetno provesti istraživanje tržišta i primijeniti lean pristup i metodologiju razvoja korisnika.

Sudjelovanje na događaju je besplatno i otvoreno za prijave sudionika iz cijele Hrvatske. Održat će se na platformi Zoom na hrvatskom jeziku. Potrebna je prethodna prijava putem sljedeće poveznice: https://bit.ly/bizhackscprijava. Više informacija o ciklusu online susreta dostupno je OVDJE.

S poštovanjem,

Sektor za komunikacije

Ciklus BizHack Startup Caffe organiziran je u sklopu projekta „Promocija poduzetništva (KK.03.1.2.24.0001)“ kojem je svrha poboljšati negativnu percepciju poduzetništva u Hrvatskoj i time omogućiti stvaranje povoljnijeg poslovnog okruženja kao temelja za osnivanje, rast i razvoj poduzeća te društva u cjelini. Hrvatska gospodarska komora (HGK) partner je na projektu, a podršku u organizaciji ciklusa pruža Lean startup Hrvatska, organizacija koja već sedam godina radi na razvoju startup i poduzetničkog ekosustava te je zbog iskustva u organizaciji i provedbi preko 50 različitih događanja za startup ekosustav u Hrvatskoj i inozemstvu izabrana kao implementator aktivnosti ovog projekta.

Ove stranice koriste tehnologiju internetskih 'kolačića', a kako bismo Vam ponudili bolje iskustvo. Više informacija o njima, kao i o detaljima iz domene privatnosti, možete saznati putem sljedeće poveznice