Posjetite nas
Josipa Jurja Strossmmayera 341
31000 Osijek, Hrvatska
Kontaktirajte nas
info@czposijek.hr
Tel: 0800 345 345

INFORMATIVNA RADIONICA: Javni poziv za dodjelu bespovratnih sredstava MSP-ovima u turizmu

Poduzetnički inkubator BIOS d.o.o. zajedno s partnerima iz 7 europskih zemalja provodi projekt pod nazivom Smarter Amazon of Europe (Smarter AoE) koji nadopunjuje rezultate projekata European AoE Bike Trail i Amazing AoE. Projekt će poticati digitalizaciju i inovacije što će rezultirati boljom učinkovitošću i kvalitetom usluge, većim prihodima i manjim ekološkim otiskom malih i srednjih poduzeća koji se bave turističkim djelatnostima.

Oko 25 malih i srednjih poduzeća u turizmu na području pet županija (Osječko-baranjska, Virovitičko-podravska, Koprivničko-križevačka, Međimurska i Varaždinska županija) uključenih u ekosustav Smarter AoE dobit će priliku aplicirati za izravnu bespovratnu financijsku potporu u iznosu od 3.000,00 € za digitalnu transformaciju svojih tvrtki.

Kako bi što većem broju zainteresiranih MSP-ova omogućili prijavu na Javni poziv za dodjelu bespovratnih sredstava MSP-ovima u turizmu, koji djeluju na području čak 5 županija (Osječko-baranjska, Virovitičko-podravska, Koprivničko-križevačka, Međimurska i Varaždinska županija), organiziramo informativnu radionicu gdje će zainteresirani saznati korisne informacije o Javnom pozivu i saznati kako će moći aplicirati za bespovratna sredstva (rok za dostavu projektnih prijedloga, način prijave, prihvatljivost prijavitelja i prihvatljive projektne aktivnosti).

Radionica koja će se održati je potpuno besplatna i održavati će se hibridno kako bi se omogućilo online sudjelovanje preko platforme Zoom onim sudionicima koji nisu u mogućnosti sudjelovati uživo.

Radionica će se održati 20.1.2023. s početkom u 12:00 sati u Poduzetničkom inkubatoru BIOS (J. J. Strossmayera 341, 31000 Osijek, Objekt B, konferencijska dvorana B (siva zgrada, 1. kat)

Molimo zainteresirane da ispune prijavni obrazac najkasnije do 18.1.2023. u 12 sati ➡️ https://forms.gle/caHB1BArw6ajtc6u7

🌍💦🌳☀🌊🐟🚴‍♀🚴

Amazon of Europe

Amazon of Europe Bike Trail

Amazing Amazon of Europe

Priloženi dokumenti:

Program radionice

Ove stranice koriste tehnologiju internetskih 'kolačića', a kako bismo Vam ponudili bolje iskustvo. Više informacija o njima, kao i o detaljima iz domene privatnosti, možete saznati putem sljedeće poveznice