Posjetite nas
Josipa Jurja Strossmmayera 341
31000 Osijek, Hrvatska
Kontaktirajte nas
info@czposijek.hr
Tel: 0800 345 345

Besplatan software za osječke poduzetnike!

Grad Osijek osigurao je besplatne softvere za podupiranje poslovanja osječkih poduzetnika. Naime riječ je o software-u MojUred – aplikaciji u “oblaku” za jednostavnu i intuitivnu podršku poslovanju putem kojeg se s lakoćom može voditi financijsko poslovanje, statistika poslovanja, kartice klijenata, putni nalozi i GDPR evidencije, a sve na jednom mjestu, dostupni uvijek i sa svakog uređaja.

Ovaj projekt gradske uprave omogućio je 1001 besplatnu licencu poduzetnicima sa sjedištem na području grada Osijeka (bez obzira na pravni oblik- trgovačka društva, obrti ili zadruge). Iz Grada ističu kako realizacijom ovog projekta Grad olakšava svakoj tvrtki, obrtu, ili zadruzi – primarno poduzetnicima-početnicima (start-up tvrtkama) i malim tvrtkama sa sjedištem u Osijeku – onaj najosjetljiviji početak poslovanja, gdje se mnogi početnici teško snalaze s propisima što reguliraju njihovo poslovanje. Te je važno naglasiti kako je Osijek prvi grad u Republici Hrvatskoj koji financira besplatan software namijenjen prvenstveno malim poduzetnicima i obrtnicima.

Sve što trebate napraviti da biste aktivirali licencu za svoj poslovni subjekt je otići na web stranicu http://mojured.eu/osijek/, ispuniti obrazac kojim potvrđujete da ste poslovni subjekt registriran na području grada Osijeka i dobit ćete besplatno licencu softvera na korištenje jednu godinu.

Sve informacije oko aktivacije i funkcionalnosti softvera možete dobiti na stranici https://mojured.eu/
Vijest o pokretanju projekta možete naći na poveznici: https://www.osijek.hr/grad-osijek-osigurao-besplatne-softvere-za-podupiranje-poslovanja-osjeckih-poduzetnika/

Ove stranice koriste tehnologiju internetskih 'kolačića', a kako bismo Vam ponudili bolje iskustvo. Više informacija o njima, kao i o detaljima iz domene privatnosti, možete saznati putem sljedeće poveznice