Posjetite nas
Josipa Jurja Strossmmayera 341
31000 Osijek, Hrvatska
Kontaktirajte nas
info@czposijek.hr
Tel: 0800 345 345

Projekt DI-MARC – Poziv na sudjelovanje u istraživanju za procjenu digitalnih kompetencija osoba s invaliditetom

Centar za poduzetništvo je jedan od 10 članova Međunarodnog konzorcija, s Institutom ekonomskih nauka iz Beograda kao glavnim partnerom, koji je započeo 1. listopada 2023. provedbu inkluzivnog znanstvenog projekta „Osnaživanje osoba sa fizičkim invaliditetom za rad na daljinu kroz unapređenje digitalnih marketing kompetencija“ (eng. „Digital Marketing Capacity Building – Empowering Persons with Physical Disabilities for Remote Work“,  DI-MARC).

Ovim putem pozivamo zainteresirane pripadnike OsI ciljne skupine na sudjelovanje u istraživanju  i popunjavanju upitnika  za  procjenu  digitalnih kompetencija osoba sa invaliditetom.

U tu svrhu kreirani su upitnici za potrebe istraživanja, a pitanja su osmišljena da utvrde razinu kompetencija i postojećih znanja u području digitalnog marketinga, što će nam poslužiti kao osnova za kreiranje edukativnih programa namijenjenih osnaživanju osoba s invaliditetom iz područja digitalnog marketinga.

Podaci dobiveni ovim istraživanjem koristit će se isključivo u znanstvene svrhe za potrebe projekta i ostat će anonimni.

Ukoliko ne znate odgovor na pitanje, utoliko slobodno odgovorite “ne znam” kako bi mjereni rezultati bili valjani.

Molimo Vas da  UPITNIK 1 i UPITNIK 2 popunite najkasnije  do 28. ožujka 2024. godine. do 14:00 sati ili da upitnike proslijedite osobi s invaliditetom i zamolite ih da sudjeluju u istraživanju.

Za ispunjavanje upitnika potrebno je maksimalno 25 minuta Vašeg vremena.

Zahvaljujemo Vam se unaprijed na Vašem angažmanu i izdvojenom vremenu i što će te na ovaj način pomoći u ostvarenju naših projektnih aktivnosti.

Rezultati istraživanja bit će predstavljeni u lipnju 2024. godine na događanju na koji ćete biti pozvani, a o čijem ćete točnom terminu održavanja biti pravovremeno obaviješteni.

Više o samom projektu možete pronaći na slijedećim poveznicama:

Ove stranice koriste tehnologiju internetskih 'kolačića', a kako bismo Vam ponudili bolje iskustvo. Više informacija o njima, kao i o detaljima iz domene privatnosti, možete saznati putem sljedeće poveznice