Posjetite nas
Josipa Jurja Strossmmayera 341
31000 Osijek, Hrvatska
Kontaktirajte nas
info@czposijek.hr
Tel: 0800 345 345

14. Međunarodna konferencija o poduzetništvu

Poduzetnički inkubator BIOS, Centar za poduzetništvo i Udruga KultAkt 25. lipnja 2021. godine organiziraju 14. Međunarodnu konferenciju o poduzetništvu, a partner konferencije je Grad Osijek.

Tema ovogodišnje konferencije je DIGITALNO POSLOVANJE, a upravo kako i samo ime daje naslutiti održat će se online putem mrežne platforme ZOOM.

Konferencija je osmišljena kako bi poduzetnicima pružila informacije o digitalnom poslovanju, pružila alate i dala podršku u digitalizaciji te širenju i jačanju svog poslovanja. Sama konferencija se sastoji od niza predavanja i panela na kojima će stručnjaci iz različitih područja raspravljati i pružati sadržajan uvid u svijet digitalnog poslovanja.

Među članovima panela i predavačima koji će govoriti o digitalnom poslovanju te o samoj digitalnoj transformaciji je direktorica Microsofta Hrvatska Tatjana Skoko, direktor tvrtke Citus Tomislav Bronzin, direktor tvrtke INSA software Bernard Katić i osnivač startup tvrtke APP Factory Krunoslav Ris. Drugi dio konferencije je posvećen digitalnom oglašavanju, a o temi će govoriti Miroslav Varga, Google certificirani trener, Ena Valentina Đerek, direktorica marketinga u tvrtki Bamboo Lab, Martina Karalić, vlasnica kozmetičke tvrtke BooLab, Zorin Radovančević suvlasnik tvrtke Escape Studio i Iva Soldo, poslovna savjetnica.

Konferencija će se održati 25.06.2021. godine putem digitalne platforme Zoom u vremenu od 10.00 do 14:20 sati, a prenosit će se uživo na Facebook stranici Međunarodne konferencije o poduzetništvu. Ovim putem pozivamo sve zainteresirane da nam se pridruže i sudjeluju na ovom događanju.

Za sudjelovanje na konferenciji možete se prijaviti putem OBRASCA ZA PRIJAVU, a sudjelovanje je za sve sudionike u potpunosti besplatno.

Program konferencije možete pronaći ispod ovog članka.

Ove stranice koriste tehnologiju internetskih 'kolačića', a kako bismo Vam ponudili bolje iskustvo. Više informacija o njima, kao i o detaljima iz domene privatnosti, možete saznati putem sljedeće poveznice